Startuje nová sezóna 2016/2017

30.08.2016 13:12

Po krátké přestávce, vyplněné Mistrovstvími Evropy juniorských, senorských i dospělých družstev se opět rozbíhají domácí soutěže. Jako první do nich vstoupil náš "B" tým, když na turnaji Open Tanvald obsadil druhé místo za Hradeckými Orli.

 

Tuto neděli měli hráči SK Tempo Praha "B" příležitost Hradeckým Orlům porážku oplatit, když druhé soutěžní kolo přivítalo na svém domácím hřišti v Praze 4 na sídlišti Novodvorská. Hrálo se za nádherného slunečného počasí na minigolfovém hřišti na tři okruhy. Náš tým se hned v úvodu o vedení přetahoval právě s Hradeckými Orli, kteří byli posíleni o extraligového hráče Kamila Rouse. Rovněž náš tým sáhl do extraligového týmu, a to rovnou pro posili dvě. J. Vozárovi a R. Tupém. Spolu s nimi důvěru kapitána ještě dostal Michal Sedlášek, Richard Sůsa a Michal Liška. Po velmi napínavém průběhu turnaje nakonec náš tým Hradecké Orli pokořil a to díky týmovému výkonu, kdy na hřišti o sobě hráči věděli a vzájemně se povzbuzovali. Konečné vítězství o tři údery pak bylo hráčům sladkou odměnou. A také pohled na průběžnou tabulku, kde jsme smazali dvoubodové manko a na jaře tak budou postupové šance pro oba týmy vyrovnané.

 

Jako druzí vstoupí do nové sezóny nadcházející neděli seniorské "B" družstvo na turnaji ve Františkových Lázních. A o týden později konečně i náš "A" tým ve smíšené i seniorské lize na Grand Prix v Chebu. Oba týmy budou obhajovat loňské medailové pozice (stříbro a bronz), "A" tým má ale určitě i letos mistrovské ambice. Uvidíme, v jaké formě se vrátí z reprezentačních akcí nominovaní hráči. Doufejme, že budou správně rozehraní a nažhavení sesadit MGC Olomouc z trůnu, na kterém se vyhřívá již třetím rokem za sebou.

 

autor: JVTP