Konečně vyhrané ligové kolo pro Tempo

09.05.2018 09:56

V až letních teplotách se sešla špička českého minigolfu na prvním jarním extraligovém kole na hřišti Oázy Praha. Po nuceném přesunu turnaje z našeho domácího betonu se naši hráči zde snažili před turnajem dobře připravit, aby dokázali využít, pro některé týmy a hráče, ne úplně známé hřiště, kde se konaly celostátní turnaje naposledy na konci devadesatých let.

Těchto podmínek se nám nakonec podařilo využít a konečně po několika letech zvítězit v extraligovém kole před druhým, stále dobře hrajícím, týmem Rakovníka a třetí Olomoucí. Tímto se extraligová tabulka na předních místech velmi vyrovnala a v dalších kolech bude o co hrát.

Nejlepším hráčem Tempa se, jako pravidelně poslední extraligové turnaje, stal Josef Vozár, který také zvýtězil v seniorské kategorii a byl i druhým mužem absolutně. Vyzdvihnout bych chtěl také výkon, hned v základu týmu nastoupivšího, hostujícího, zkušeného Jiřího "Pimpise" Rimplera a mladého Richarda "Sosiče" Sůsi.

Nejlepším mužem turnaje se pak stal, trochu překvapivě, Daniel Dvořák z klubu 1.DGC Bystřice pod Hostýnem.

Nejlepší ženou a hlavně nejlepší hráčkou celého startovního pole se stala Jana Havlíková z klubu MGC Brno, která svým výkonem "79" úderů stanovila nový rekord hřiště na Oáze.

 

On-line výsledky na odkazu zde: https://minigolfista.cz/results/2018_gpoaza/result.htm

 

autor: ZM